Dit is het juiste antwoord. Het is hier beter om mee te bewegen met moeder en u te richten op een onderwerp waarmee u wel aansluiting vindt, namelijk gezondheid. Van daaruit kunt u in een volgend gesprek verder proberen te komen.
Dit is niet het juiste antwoord. Als u dit doet, verliest u moeder in het gesprek. Het is op dit moment beter om mee te bewegen
Dit is niet het juiste antwoord. Er zijn nog meer mogelijkheden om moeder te bereiken en op die manier te proberen haar te beïnvloeden. Melding bij het AMK volgt pas als deze mogelijkheden niet werken, of als er een urgente dreiging is (als het gezin bijvoorbeeld binnenkort op vakantie gaat).
 
Dit is het einde van dit gesprek.
In de balk onder 'Status' kun je doorklikken naar de 'Toets' en 'Theorie' die bij deze module hoort.

Wat valt allemaal onder de e-learning?
Als je de informatie bekeken hebt, komt er een vinkje achter te staan. Van de Gespreksmodules, de Theorie en de Toets wordt bijgehouden of je deze bekeken cq beantwoord hebt.

Ook alle informatie onder de menu-items ‘Algemeen’ en ‘Opvolging’ is onderdeel van de e-learning. Afgeronde modules van de e-learning worden automatisch opgeslagen voor de certificering. Om een certificaat te krijgen ga je terug naar de homepage. Daar waar je eerst ingelogd hebt, kun je nu aangeven dat je het certificaat wilt ontvangen.
Module 7:

Escalatie

Moeder uit risicoland komt bij JGZ voor een vervolggesprek.

In een vorige gesprek twijfelde de verpleegkundige vanwege onduidelijke antwoorden van moeder. Daarom is een extra contactmoment afgesproken.


Dit onderdeel is een deel van het certificaat